Lehed

20.07.11

The Chronicles of Riddick III - concept art, Diesel ja Twohy taas tegutsemas

Vin Diesel avalikustas oma sünnipäeva auks oma isiklikul Facebooki lehel ikka veel arendusjärgus vireleva Riddick 3-ele loodud konseptuaalset kunsti. Tegemist on siiski ainult ühe pildikesega, mis annab edasi tulevase järje karmi tonaalsust, mis on Vin Dieseli kultuslikule Riddick`ile täiesti loomulik. David Twohy on juba mitmeid kordi teada andnud, et plaanib koos Dieseliga ikka filmiga ühele poole saada, aga tundub, et vaatamata fännide paljususele ja filmide kultuslikkusele ei taha Riddicki uus seiklus eriti arenema hakata. Alguses lubati, et Fast Five`i filmivõtete lõpetamise järel asutakse kohe Riddick 3 kallale, aga seda ei juhtunud. Ametlikul kinnitusel alustatakse võtetega hoopis septembris ja ehk on võimalik filmi näha juba 2012. aasta lõpus või isegi veidi kaugemal tulevikus. Tegelikult leidub veel üks kunstniku nägemus, mis üheskoos värskeimaga suurendavad veelgi lootust, et Riddick naaseb Pitch Black`ile sarnanevasse vormi. Tundub, et suured stuudiod ei raatsi The Chronicles of Riddicki väga madala kinoedu tõttu Riddickit uuesti kinolinale tuua. Sellest on nüüd küll äärmiselt kahju, sest Pitch Black ja The Chronicles of Riddick võivad küll olla nagu öö ja päev, aga meeldejääv vastuvoolu ujuv karakter ja tema universum on juba sündinud ning usun, et paljud ei ütleks ära võimalusest näha Riddickit taas tegutsemas. David Twohy, kes lavastas vahepeal ka ühe nupuka thrilleri The Perfect Getaway, andis paar kuud tagasi isegi teada, et Diesel on sunnitud taas Riddicki rolli astuma ilma igasuguse palgata. Ei tea kuidas neil praegu asjad edenevad, aga loodame, et ikka paremuse poole.

Hetkel on sisu selline:
Betrayed by his own kind and left for dead on a desolate planet, Riddick (Diesel) fights for survival against alien predators and becomes more powerful and dangerous than ever before. Soon bounty hunters from throughout the galaxy descend on Riddick only to find themselves pawns in his greater scheme for revenge. With his enemies right where he wants them, Riddick unleashes a vicious attack of vengeance before returning to his home planet of Furya to save it from destruction.

Ajal, mil Hollywoodi stuudiod vorbivad igasugust soga kokku, ei taha nad katsetada ja aidata Twohy loodud Riddickul taas tuhast tõusta. Paneb kohe mõtlema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar