Lehed

13.05.12

Lawless - Do you have any idea what a Thompson submachine gun does to a mortal?


John Hillcoat ("The Proposition", "The Road") on taas filmiroolis. Masin nimega "Lawless" on täis võimekaid näitlejaid alustades "Warriori" ja "The Dark Knight Rises`iga" endale tohutu menu kaela tõmmanud Tom Hardy ja lõpetades alati hea Guy Pearce`i ("Lockout") ning karismaatilise Gary Oldmaniga ("Tinker Tailor Soldier Spy"). Tegijate vahele on sattunud ka nooruke Shia LaBeouf ("Transformers"), kes võib end seekord näidata hoopis teisest küljest.
Tegemist on filmiga, mida tasub oodata, sest legendaarne muusik Nick Cave on taas ("The Proposition") stsenaristi ja loomulikult ka filmimuusika autori rollis. Hillcoat on juba korra tõestanud ("The Road"), et on suuteline ekraniseerima romaane nii, et hing jääb alles, mistõttu polegi vaja vist kahelda filmi edukuses ja õnnestumises. Film on valitud ka võistlema Cannes`i tähtsaima auhinna Palme d`Or nimel. Esimesed muljed filmist hakkavad ilmuma kõigi eelduste kohaselt pärast 16. maid. 


"Lawless" põhineb Matt Bonduranti  romaanil "The Wettest County in the World". Lugu leiab aset USA kuiva seaduse aegu Franklini maakonnas, kus kolme venna (Shia LaBeouf, Tom Hardy ja Jason Clarke) bootlegging äri satub ohtu kui suurlinnast saabub neid kimbutama senistest võimukandjatest sihikindlam ja palju ohtlikum jõud (Guy Pearce).


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar