Lehed

13.02.11

Drive Angry 3D - Nicolas Cage`i reboot?


Nicolas Cage oli omal ajal omapärase isiksusega näitleja, kelle rollisooritused ei jätnud külmaks isegi siis, kui film ise oli paras jama. Ridley Scott`i Matchstick Man, Michael Bay The Rock, Simon West`i Con Air, Andrew Niccol`i Lord of War, Matthew Vaughn`i eelmise aasta isepäine koomiksifilm Kick-Ass on vahest ühed etemad näited Nicolas Cage viimase ja möödunud aja soliidsematest rollidest. Alati on ta kuidagi hajevil, imeliku karakteriga või lihtsalt liiga pikka kasvu, aga pea alati jääb ta meelde kui humoorikas või ka isegi tõsine näitleja tegemas seda, mida kõige paremini oskab.

Viimasel ajal on mehe karjäär võtnud ette hirmutava vabalangemise. Seda tõestavad sellised pigem halva maiguga filmid nagu Ghost Rider, The Wicker Man, National Treasure`i filmid, Next ja vahest ka The Sorcerer`s Apprentice, millega siinkirjutaja pole veel jõudnud tutvuda, aga mõnikord piisab ka igasugusest kriitikast, et taibata, et järjekordne tükk keskpärasust on Nic Cage`i näitlejaametit tabanud. Kui nüüd üldse meenutada Cage`i kui näitlejat, siis tulevadki kiiremini meelde need rumalad või üldse lihtsalt halvad fantaasiafilmid, kus ta on usinalt esindanud oma uut ja imelikku imagot.

Olgu sellega kuidas on, aga erinevalt praegu meie kinodeski jooksvast Dominic Sena ajaloolisest fantaasiafilmist Season of the Witch pakub just 2009. aastal linastunud 3D õudusfilmi My Bloody Valentine`i lavastaja Patrick Lussier`i värske linateos Drive Angry 3D võimaluse tutvuda Nicolas Cage`i kui muutunud mehega. Loodetavasti täitub iga Cage`i austaja soovunelm näha meest lõpuks ometi talle sobilikus rollis ja seda üha tihedamini ja tihedamini.
Lussier`i Drive Angry on tohutut 3D`s filmitud action`it pakkuv möllufilm mehest ja tema kättemaksuihast, saatanast ja saatanakummardajatest. Lähtudes traileritest ja igasugustest muudest promoklippidest võib kohe julgelt järeldada, et just sellist otsekohest, ohtra ja kireva vägivallaga rikastatud Rated R möllufilmi olemegi oodanud. Elevusttekitav asjaolu on loomulikult Cage`i osalus 3D märulifilmis, kus pakutakse loodetavasti meeldivat ja raudkindlat ajuvaba meelelahutust koos saatana käsilat kehastava William Fichtneri ja praegu populaarsust nautiva seksika Amber Heard`iga.Jääb ainult loota, et Drive Angry 3D ei püüa olla midagi enamat kui ta tegelikult on. Eestis linastub film 25. veebruraril.

Treilerid:






Klipid:


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar