Lehed

10.08.11

Vampire - esimene treiler Shunji Iwai vampiirifilmile

Innovaatiline nooremapoolne režissöör Shunji Iwai on paistnud silma poeetilise, psühholoogilise, väga isikupärase ja unikaalse filmikeelega. Filmid nagu All About Lily Chou-chou, Love Letter, Hana and Alice ja April Story kehtestavad Shunji Iwai loomingut vast kõige ülevaatlikumalt. Chou-chou, Love Letter ja April Story on aga minu isiklikeks lemmikuteks. Nende filmide kaunid eripärad nagu tundeline operaatoritöö, muusika, stsenaarium ja näitlejad jäävad pikemaks ajaks kummitama ning lausa nõuavad korduvat vaatamist.
Tahaks loota, et ka Vampire on Iwai`le omaselt suurepärane. Twitch`is on filmi jõutud juba arvustada ja see pisikene väljavõte ütleb Iwai esimese inglisekeelse filmi kohta rohkem kui oleks osanud loota:
Acclaimed Japanese director Iwai Shunji demonstrates that he is a master of cinematic storytelling in any language. Breathtaking, lyrical camera movement and unconventional framing capture beautifully macabre images while the evocative music and sound design complete the sensory tour de force. The terrific ensemble cast stretches out of its comfort zone and syncs up perfectly with Iwai's dark vision, which explores the essence of existence and what drives some to end it.

Raske öelda, millal filmi ka näha saab, aga seniks on meil vähemalt väga ahvatlev treiler:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar