Lehed

10.04.11

We Are What We Are - kannibalistlik õudusthriller Mehhikost


Eelmisel aastal rohketel ja rohketel festivalidel tiirelnud Jorge Michel Grau horrorfilm We Are What We(Somos lo que hay) on vaikse tempoga endale juba omamoodi veriselt kannibalistliku nime teinud ja kogunud nii kiitust kui ka laitust. Hetkeseisuga tundub, et Mehhiko ekstreemne peretraagika on lavastaja debüütfilmina vägagi hästi toiminud ja kogunud seeläbi tuntust nii maalt ja merelt.
Iseasi, kust seda nüüd ka näha saab. Võib olla tuuakse kunagi lähitulevikus läbi Sõpruse või Artise lausa koju kätte, aga eks ühe kauguses viibiva filmi vaatamiseks on ka teisigi viise.

Igatahes, We Are What We Are tundub olevat ütlemata huvitav teos ning oma ootusärevuses soovitan ka teistel huvilistel filmil silma peal hoida. Kes teab, äkki ongi tegu särava pärliga?

When the patriarch of the family passes away, the teenage children must take responsibility for the family chores: the preparation of the rituals, the hunting and putting the all-important meat on the table. These newfound responsibilities are even more daunting, however, when you live in the city and happen to be a family of cannibals.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar