Lehed

08.12.11

Lock-Out - Guy Pearce ja Peter Stormare Luc Bessoni kosmosevanglas


EuropaCorp eesotsas megaprodutsent Luc Bessoniga on arendamas värsket ulmefilmi Lock-Out, mille peaosades on selliseid helged näod nagu Guy Pearce ja Peter Stormare. Filmi lavastajateks ja stsenaristideks on James Mather ja Stephen St. Leger. Matheri jaoks on tegu esimese täispika filmiga. Varem on ta peamiselt operaatorina tegutsenud. Leger tundub olevat Matheri alaline partner. Samasuguse tandemina lavastasid ja kirjutasid nad ka lühifilmi Prey Alone, mida on võimalik isegi Vimeo kaudu vaadata.
Üheks stsenaristiks on taaskord Luc Besson. Selles pole midagi imelikku, sest iga tema produtseeritud filmi juures on ta pea alati ka stsenaristina kirjas. Nii et taaskord on Besson väsimatult ametis ja otsimas uusi talente, et koos põnevaid lugusid välja mõelda. 2012. aasta kevade paiku peaks Lock-Out ka päevavalgust nägema. Kõigele lisaks peaks film olema ka R-rated, mis nagu ikka tähendab ainult head.

Sisu:
A man wrongly convicted of conspiracy to commit espionage against the U.S. is offered his freedom if he can rescue the president's daughter from an outer space prison taken over by violent inmates.
Traileri põhjal saame selge pildi Guy Pearce`i tegelasest: ülbe, nalju pilduv ja võimukas peakangelane. Ka Peter Stormare`st saab järeldada ainult seda, et jällegi on ta kuritegeliku sündikaadi või võimuka kõrilõikaja rollis. Kuna Stormare`s ei pea niikuinii pettuma, siis ootan väga tema ja ühtlasi ka Pearce`i tulevaseid etteasteid. Presidendi tütre rollis astub üles Maggie Grace, kes tegelikult on juba korra röövitud tütart kehastanud ja seegi juhtus Bessoni produtseeritud märulis Taken. Film paistab peamiselt toetuvat tempokale märulile ja ohtrale CGI`ile. Tasub ainult loota, et film ei sisalda ainult neid kahte komponenti. Ja isegi kui nii ongi, siis loodetavasti film just nimelt nendes ei põru.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar